Genieten van een hapje en een Drankje

Om uw leuke gezellige dag compleet te maken kunt u genieten van specialiteiten van de streek en heerlijke speciaal bieren. Hiervoor hebben wij een eigen menukaart met veel producten van eigen land. Bent u met een groep? Dan hebben wij een groepsdiner of keuze menu. Reserveren is gewenst.

Eveneens verzorgen wij voor groepen groter dan 15 personen buffetten en barbecues vers bereid met pure producten, dit kan voor groepen tot circa 250 personen.

Hieronder ziet u de mogelijkheden voor groepen.
Voor meer informatie hierover neem vrijblijvend contact met ons op.

*De prijzen zijn exclusief consumpties en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.


 

Restaurant
DSC00361

In het restaurant van De Menmoerhoeve kunt u Bourgondisch genieten van verse producten van eigen land en de streek. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op ons terras.


Vergaderen
natuurc6

Heeft u genoeg van de kille vergaderzalen en formele ontvangsten, dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt bij ons in een informele sfeer vergaderen of brainstromen met uw bedrijf of afdeling.


Bekijk hier onze menukaart
Wintertoast

Op onze kaart hebben wij veelal producten gebruikt van ons eigen bedrijf.
Ons stoofvlees van eigen Blonde d’Aquitaine rund  is al een begrip in de regio!


Buffetten
foto-1-web

Heerlijke buffetten met echte streekproducten! Wij hebben diverse mogelijkheden voor een heerlijk buffet. Voor alle buffetten geldt een minimum van 15 personen.


Barbecue
foto-3-web

Ons barbecue assortiment bestaat uit verschillende menu’s die zich onderscheiden door de samenstelling van het vlees en salades. Wij gaan ervan uit dat u zelf uw vlees bakt. Mocht u willen dat wij het vlees bakken dan kan dat op aanvraag.


Pannenkoekcarrousel

Samen pannenkoeken bakken. Gezellig samen pannenkoeken bakken en lekker opeten. Dat kan met onze pannenkoekcarrousel. Hierbij heeft u verschillende gaspitjes tot uw beschikking.


Lunch / Picknick
kamperen-bij-de-boer

We hebben diverse mogelijkheden voor de lunch, dit kunnen wij aan de hand van uw wensen verzorgen. Wij hebben hieronder een aantal voorbeelden staan mocht u andere ideeën en wensen hebben dan is dat uiteraard mogelijk.