Kinderen

Wat is er leuker dan je verjaardag vieren op een boerderij?
Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes samen spelen en eten.

Voor een gezellig kinderfeestje kunt u ook terecht bij de Menmoerhoeve, samen actief buiten bezig zijn met een potje boerengolf of zeskamp. Genieten van het buitenleven in Etten-Leur in een gezellige sfeer. Kinderboerderij en speeltuin zijn aanwezig op het terrein.

Boerengolfarrangement

De Kinderen kunnen samen in de wei tussen de koeien boerengolven. in totaal worden er 10 holes gespeeld. Samen genieten van het boerenleven in Etten-Leur. Wie heeft de meeste kracht en behendigheid en wordt de winnaar van de dag? Bij ontvangst worden de kinderen verrast met wat drinken en een cup cake. Vervolgens wordt de boerengolf uit gelegd en gespeeld. Hier bent u ongeveer 1,5 uur mee bezig. Vervolgens kunnen de kinderen nog spelen in de speeltuin en bij de dieren kijken. Uiteindelijk kunnen de kinderen genieten van heerlijke frietjes of pannenkoeken. Dit kan u kiezen bij het reserveren van het kinderfeestje.

Zeskamp kinderfeestje

Liever samen meerdere spellen spelen tegen elkaar? Dat kan ook, onder begeleiding van ons spelen de kinderen 6 spellen tegen elkaar. Zoals het spijkerslaan, hooivorkdart en ei-vangen. De spellen worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Bij slecht weer kunnen de spellen binnen gespeeld worden. Bij ontvangst worden de kinderen verrast met wat drinken en een cup cake. Vervolgens worden de kinderen meegenomen door onze begeleider voor de zeskamp. Hier bent u ongeveer 2 uur mee bezig. Vervolgens kunnen de kinderen nog spelen in de speeltuin en bij de dieren kijken.

Uiteindelijk kunnen de kinderen genieten van heerlijke frietjes of pannenkoeken. Dit kan u kiezen bij het reserveren van het kinderfeestje.

Reserveren

Contactgegevens

Fam. van Dijck
Zundertseweg 66
4876 NL Etten-Leur
tel. 076-5961602
info@menmoerhoeve.nl

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.