De High Tea en High Wine kent u vast al. Hierop volgend hebben wij voor de echte Genieter van Speciaal bieren en Brabantse streekproducten een uniek arrangement samengesteld met de Boerenbier. Boerenbier is gezellig een middag of avond genieten met vrienden, collega’s of familie van een bijzondere selectie speciaalbieren in combinatie met hierop afgestemde streekproducten.

Het unieke aan ons Boerenbier arrangement is dat u echte, deels huisgemaakte, Streekproducten kunt proeven die speciaal geselecteerd zijn bij de juiste Bieren, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan speciale kazen en eigen gemaakte vlees-hapjes, a

U hebt de keuze uit 3, 4 of 5 Boerenbieren, waarbij bij iedere ronde een korte uitleg wordt gegeven over de specifieke kenmerken van het Bier en het Streekproduct.

Uiteraard zit er een smaakopbouw in de geselecteerde Boerenbieren. Voor de dames hebben wij een speciaal boerinnenbier samengesteld. Hierbij worden diverse bieren met een fruitige afdronk geproefd.

U kunt dagelijks reserveren voor ons Boerenbier-arrangement. Uiteraard kunt u Boerenbier combineren met vooraf gezellig en potje Boerengolf of Boerenzeskamp.

Kosten van deze proeverij die wel van te voren gereserveerd dient te worden bedragen:

Bij 3 Boerenbieren                    € 15,50
Bij 4 Boerenbieren                    € 20,50
Bij 5 Boerenbieren                    € 25,50

Het minimaal aantal personen voor Boerenbier bedraagt 4.