Onze camping, gelegen in het buitengebied van Etten-Leur aan de rand van natuurgebied de Pannenhoef. De camping heeft 25  rustige plaatsen met een mooi landelijk uitzicht. Bij iedere staanplaats is er een elektra-aansluiting. Onze camping is een kleine camping waar gasten komen die op een rustige plek met hun caravan of tent willen staan. Voor gezinnen met kinderen hebben we een kinderboerderij en speeltuin. Vanuit de camping kunt u heerlijk gaan wandelen en fietsten door West-Brabant en Vlaanderen.

Camping Etten-Leur

Recreatieboerderij

De camping is gelegen op een recreatieboerderij. Hier worden diverse activiteiten voor groepen georganiseerd. Daarnaast is er op het terrein een staminee waar u kunt genieten van specialiteiten van de streek en diverse speciaal bieren. De Menmoerhoeve is gelegen aan diverse wandel en fietsroutes zoals het wandel- en fietsknooppuntennetwerk.

In de staminee kunt u hier meer informatie over krijgen. Op het terrein vind u een speeltuin, kinderboerderij, groentetuin en vlindertuin. Er is een wandelpad wat het bedrijf verbind met natuurgebied de Pannenhoef. Het is bij ons toegestaan om uw hond mee te nemen (mits aangelijnd € 1,- per dag). Eventueel is overnachting met een paard ook mogelijk.Praktische informatie

Op het kampeerterrein bevinden zich watertappunten. Daarnaast hebben wij een ruim verwarmd sanitair gebouw bestaande uit:

 • 4 toiletten
 • 4 douches
 • 2 wascabines
 • 4 wastafels
 • vaatwasplaats
 • wasmachine (€ 3,- per keer)
 • 2 watertappunten koud water

U kunt bij ons GRATIS gebruik maken van WiFi

Overzicht Prijzen 2020

Prijzen per overnachting
Per persoon (incl. milieukosten) € 6,50 
Caravan € 2,-
Tent € 1,50
Camper € 2,50
Lege caravan € 5,-
Elektra € 3,-
Auto € 0,50
Hond € 1,-
Bezoek p.p.p.d. € 1,50
Kindertarieven
Kinderen 0-3 jaar € 2,50
Kinderen 4-7 jaar € 2,50
Kinderen 8-14 jaar € 3,50

Camping Blokhutten

Op de Menmoerhoeve zijn blokhutten beschikbaar waar u kunt kamperen. De blokhutten zijn gelegen aan het campingterrein van de Menmoerhoeve. Er zijn 2 soorten blokhutten beschikbaar. Beide type blokhutten kan u tevens ook bij bijvoorbeeld een campingplaats boeken. Zo kan u ook met familie of vrienden kamperen die geen kampeermiddel hebben.

De blokhutten zijn voorzien van servieswerk. Linnengoed voor de bedden en keuken dient u zelf mee te nemen. Er is geen kinderstoel en campingbedje aanwezig.
Type 1 blokhut bevat één ruimte waar een keuken, 2 bedden en een zithoek aanwezig zijn. Tevens heeft u de mogelijkheid om buiten te zitten bij de blokhut. Er is geen toilet en douche aanwezig in de blokhut. U kan gebruik maken van het sanitair gebouw van de camping.
Type 2 blokhut is een 4 persoonsblokhut waarin 2 aparte slaapkamers zitten. Een woonkamer keuken gedeelte en een aparte toilet. U heeft de mogelijkheid om buiten bij de blokhut te zitten. Er is geen douche aanwezig in de blokhut. De douche kan u gebruiken in de sanitair gebouw van de camping.
De blokhutten zijn op aanvraag te reserveren. Kosten zijn als volgt:Overzicht Prijzen 2020

Aantal nachten  Type 1 blokhut Type 2 blokhut
1 nacht
€ 35,00 per blokhut € 50,00 per blokhut
2 nachten € 55,00 per blokhut € 95,00 per blokhut
3 nachten € 75,00 per blokhut € 135,00 per blokhut
4 nachten € 100,00 per blokhut € 175,00 per blokhut
5 nachten € 125,00 per blokhut € 210,00 per blokhut
6 nachten € 150,00 per blokhut € 250,00 per blokhut
Langer dan 1 week
Op aanvraag Op aanvraag

Direct Reserveren

Wilt u meer informatie over onze camping, of wilt u dit jaar ook eens kamperen bij de boer, en wilt u direct reserveren? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering te bespreken.


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het huis.