Op zoek naar een restaurant Etten-Leur? In het restaurant van De Menmoerhoeve kunt u Bourgondisch genieten van verse producten van eigen land en de streek. Het restaurant bevindt zich in het buitengebied van Etten-Leur op de recreatie boerderij. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op ons terras.

Café-restaurant Etten-Leur

Het restaurant is onderdeel van het café gedeelte van de Menmoerhoeve. De Menmoerhoeve serveert haar gasten producten van eigen land en van de streek. Er wordt veel samengewerkt met collega boeren uit de omgeving van Etten-Leur. Wij willen u laten genieten van pure gerechten in een gemoedelijke sfeer. Kom eens langs voor een beleving van het boergondische leven.

Restaurants Etten-Leur

De Menmoerhoeve is ongetwijfeld een van de meest unieke restaurant-ervaring in Etten-Leur en omstreken. De Menmoerhoeve heeft een eigen groentetuin waar u kunt zien hoe de groente gekweekt worden. Vervolgens worden de groente bereid in de keuken om aan de gasten te serveren. Het onderhoud aan de groentetuin wordt gedeeltelijk gedaan door vrijwilligers.
U bent bij ons welkom voor lunch en diner. Maak een keuze uit onze kaart of laat u verrassen en kom eten wat de pot schaft. Bestellingen worden aangenomen tot 19.00. Reserveren is gewenst voor diner.

Reserveren

Dus bent u op zoek naar een uniek restaurant in Etten-Leur? Reserveer dan snel via

076-5961602