Wie is het behendigst, slimst of sterkst? Ontdek het tijdens de boerenzeskamp. Samen actief bezig zijn in een landelijke omgeving. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden onder begeleiding van onze begeleiders.

In samenspraak met u combineren wij de juiste spellen die bij de groep passen om er een leuke competitie van te maken. U kunt dus zelf naar eigen wens de zeskamp combineren met bijvoorbeeld een boerenbier of barbecue, samen maken we een leuk programma voor uw gezelschap. Bij slecht weer vindt een groot gedeelte van de spellen binnen plaats de zeskamp kan het hele jaar door gespeeld worden.

De groepsgrootte dient minimaal 15 personen te zijn.
Wel altijd van te voren reserveren uiteraard.

BOEREN ZESKAMP

Lachen, gieren, brullen bij de boeren zeskamp, diverse teams gaan met elkaar de strijd aan op uiteenlopende boerenspelen. Samenwerking staat hierbij centraal, want in dit programma wordt er meer van u verwacht dan alleen fysieke inspanning. U zult als team goed moeten samenwerken om alle onderdelen succesvol af te kunnen ronden.

Een inspannende ontspanning.

Het spel is voor alle leeftijden geschikt van acht tot tachtig en voor iedereen goed te doen. Het niveau van het programma wordt aan de groep aangepast. Rond de boerderij zult u verschillende activiteiten gaan beproeven.

Het minimum aantal deelnemers is 15 voor een tijdsduur van 2,5 uur.
€  19,50 per persoon.

Prijzen en extra aankleding

Het is natuurlijk leuk om het winnende team een welverdiende prijs te kunnen geven, enkele ideeën zijn o.a.: een paar klompen, boerenzakdoek, mandje met boerderijproducten, etc

Om de Boergondische dag samen een extra leuke tint te geven kunt u bij ons klompen, een boerenoveral en een boerenzakdoek huren € 7,50 p.p.


Sfeerimpressie Boeren zeskamp