Klomp schilderen

Gezellig samen met vrienden, collega’s of familie de Vincent van Gogh in u zelf ontdekken. Dit op een ontspannen manier, waarbij iedereen een mooie creatie kan maken. Of u nu een uitgebreid sierlijk tafereel op uw klomp maakt of een leuke koe, alles kan en alles is goed.

Klomp schilderen; hoe gaat het in z’n werk?

Het klomp schilderen kan met mooi weer buiten gedaan worden en bij slecht weer binnen. U krijgt uitleg over hoe u het beste aan de slag kan gaan en er worden tips gegeven over de mogelijkheden van de klomp. U kunt zelf bedenken wat u op de klomp wilt schilderen en hoe u de klomp wilt gebruiken. U bent ongeveer 2 uur bezig om een mooie creatie te maken van uw klomp.

U kan het klomp schilderen combineren met één van onze andere activiteiten of een lunch of diner. Kosten bedragen €14,50 p.p. voor groepen vanaf 10 personen. Minder dan 10 personen? Dat kan, de kosten voor de workshop bedragen dan €145,-.

Miniklompen voor kids

Voor kinderen hebben we de miniklompen die beschilderd kunnen worden. Leuk met een kinderfeestje. De mini klompschilder workshop duurt 1,5 uur en kosten €10,50 p.p.
U kan het klomp schilderen uitbreiden met een extra klomp of in plaats van 1 grote klomp 2 mini klompjes p.p. Graag vernemen wij het van u als u hier gebruik van wilt maken.

Reserveren

Contactgegevens

Fam. van Dijck
Zundertseweg 66
4876 NL Etten-Leur
tel. 076-5961602
info@menmoerhoeve.nl

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.