Loei gezellig kinderfeestje!

Samen actief buiten bezig zijn en met slecht weer doen we de spellen lekker binnen. Genieten van het buitenleven in Etten-Leur in een gezellige sfeer. Kinderboerderij en speeltuin zijn aanwezig op het terrein. We hebben voor verschillende leeftijden leuke kinderfeestjes op de boerderij.

De kinderen worden ontvangen op de boerderij met ranja en een boerderij cup cake. Hierbij is er gelegenheid om de cadeautjes uit te pakken. Vervolgens starten de kinderen met de activiteit. Na de activiteit kunnen de kinderen spelen in de speeltuin, kijken bij de dieren en lekker samen frietjes. We hebben de volgende mogelijkheden:

Kinderfeestje voor kinderen tot 8 jaar:

Ontdek de dieren van de boerderij.

Op het terrein van de Menmoerhoeve ontdekken de kinderen met de puzzeltocht welke dieren op de boerderij wonen, wat zij eten en hoe ze leven. Hierbij zit geen begeleiding vanuit de Menmoerhoeve tijdens het lopen van de route. Na een duidelijke uitleg kan u zelf met de kinderen de boerderij gaan ontdekken. De route duurt ongeveer 1,5 uur. Samen met ranja, muffin en frietjes betaalt u € 9,50 p.p.

Boerenmeerkamp Feestje

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes spelletjes doen waarbij we de dieren leren kennen.
Zo kunnen jullie gaan biggetjes vangen, strobalen omgooien en de eiloop race houden.
Deze spellen kunnen zowel binnen als buiten gespeeld worden. De kinderen zijn ongeveer 2 uur bezig met de spellen. Hierbij worden de kinderen continu begeleid door iemand van de Menmoerhoeve. Samen met de ranja, de muffin en frietjes met snack betaalt u € 14,50 p.p.

Kinderfeestjes voor kinderen vanaf 8 jaar:

Boerengolf kinderfeestje Etten-Leur

De kinderen kunnen samen in de wei tussen koeien boerengolven. In totaal worden er 10 holes gespeeld. Samen genieten van de het boeren leven in Etten-Leur. Wie heeft de meeste kracht en behendigheid en wordt de winnaar van de dag? De kinderen zijn ongeveer 1,5 uur bezig met de boerengolf. Samen met ranja, muffin en frietje met snack betaald u € 12,50, p.p.

Boerenmeerkamp Feestje

Liever samen meerdere spellen spelen tegen elkaar. Dat kan ook, onder begeleiding van de ons spelen de kinderen 6 spellen tegen elkaar. Zoals het koemelken, hoefijzergooien en klompestafette. De spellen worden uitgekozen en aangepast afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Bij slecht weer kunnen de spellen binnen of overdekt worden gespeeld.
Samen met ranja, muffin en frietjes met snack betaald u € 14,50 p.p.

Klompschilderen

Liever creatief bezig zijn, samen een mooie creatie maken houten klompen. De activiteit wordt met mooi weer buiten gedaan en anders binnen. De kinderen krijgen uitleg over hoe ze de klomp het beste kunnen beschilderen en ideeën om er mooie klompjes van te maken. De kinderen zijn ongeveer 2 uur bezig met het maken een mooie creatie. Samen met ranja, muffin en frietjes met snack betaald u € 15,50 p.p.

De kinderfeestjes zijn ook zonder friet te boeken. Wilt u hier graag een offerte van ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat we een passend aanbod kunnen doen.