Kamperen bij de boer wordt de laatste jaren steeds populairder onder veel verschillende leeftijdsgroepen, van jong tot oud. Daarbij is lekker kamperen in de natuur relatief goedkoop, waardoor uw vakantie niet duur hoeft uit te pakken. Recreatieboerderij “De Menmoerhoeve” is een gezellige boerencamping met activiteiten voor alle leeftijden!

kamperen-bij-de-boer

Kamperen bij de boer; Een ervaring die je nooit meer vergeet!

Op onze camping, gelegen in het buitengebied van het Noord-Brabantse Etten-Leur, ligt aan de rand van het rustgevende natuurgebied “De Pannenhoef”. Onze camping heeft 25 rustig gelegen plaatsen met een mooi uitzicht over de natuurlijke landerijen. Onze boerencamping is een kleinschalige camping waar gasten komen die op een rustige plek met hun caravan of tent willen staan. Maar natuurlijk denken we ook aan gezinnen met jonge kinderen! Speciaal voor hen hebben een kinderboerderij en een speeltuin. Vanaf onze camping kunt u ook heerlijke wandeltochten en fietsroutes vinden die u door de West-Brabantse en Vlaamse natuurgebieden leiden.

Proef de sfeer van het echte Brabantse platteland!

Op onze recreatieboerderij worden ook diverse activiteiten voor groepen georganiseerd. Daarnaast is er op het terrein een gezellig staminee waar u heerlijk kunt genieten van streekspecialiteiten en diverse speciaal bieren.

Verder vindt u op het terrein een speeltuin, kinderboerderij, groentetuin en vlindertuin. Er is een wandelpad wat het bedrijf verbind met natuurgebied de Pannenhoef. Dat maakt kamperen bij de boer nou zo gezellig!

Het is bij ons toegestaan om uw hond mee te nemen (mits aangelijnd € 1,- per dag). Eventueel is overnachting met een paard ook mogelijk.Praktische informatie

Op het kampeerterrein bevinden zich watertappunten. Daarnaast hebben wij een ruim verwarmd sanitair gebouw bestaande uit:

  • 4 toiletten
  • 4 douches (€ 0,50 per keer)
  • 2 wascabines
  • 4 wastafels
  • vaatwasplaats
  • wasmachine (€ 3,- per keer)
  • 2 watertappunten koud water
  • 1 watertappunt warm water (€ 0,20 per emmer)

U kunt bij ons GRATIS gebruik maken van WiFi

Overzicht Prijzen 2015

Prijzen per overnachting
Per persoon (incl. milieukosten) € 4,50
Caravan € 2,-
Tent € 1,50
Camper € 2,50
Lege caravan € 5,-
Elektra € 3,-
Auto € 0,50
Hond € 1,-
Warme douche € 0,50
Bezoek p.p.p.d. € 1,50

Kindertarieven:

Kinderen 0-3 jaar €1,50
Kinderen 4-7 jaar €2,50
Kinderen 8-14 jaar €3,50

Direct Reserveren

Wilt u meer informatie over onze camping, of wilt u dit jaar ook eens kamperen bij de boer, en wilt u direct reserveren? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering te bespreken.


Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Uw bericht

Neem onderstaande code over:
captcha

Vul hier de code in: