De Fietstrein!

Deze fietstrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kan. U kunt genieten van het uitzicht terwijl u fietst op de fietstrein, want de aandrijving van deze fietstrein wordt verzorgd door alle passagiers die kunnen trappen.


Bekijk hier een filmpje!

Deze fietstrein is geschikt voor bijna alle leeftijden  er is een mogelijkheid om een bagagebak mee te nemen. Zeer geschikt voor familie-uitstapjes en personeelsfeestjes. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meefietsen op de fietstrein. Voor kinderen die jonger zijn hebben wij speciale kinderzitjes. Voor de allerkleinsten hebben wij zelfs maxi-cosi houders. U kunt zelf een tocht uitzetten of gebruik maken van één van onze tochten.

Vanaf 12 personen kan u gebruik maken van de fietstrein. Kosten bedragen €14,50 p.p. De fietstrein is een leuke manier om met de groep naar de ijsboerderij, wijnboerderij of kaasboerderij te gaan, alhier kan men naar eigen wens gebruik maken van een rondleiding of proeverij.