Café-restaurant Etten-Leur

De Menmoerhoeve ontvangst haar gasten in de staminee, een café met een gemoedelijke sfeer. U krijgt het vertrouwde gevoel van vroeger, gewoon gezellig samen zijn in een huiskamer. Hier kan u ontspannen genieten van heerlijke speciaal bieren en lunch of diner. Bij mooi weer kunt u genieten op ons ruime terras met een landelijke sfeer in Etten-leur.

Café Etten-Leur

In ons café in Etten-Leur kunt u kennis maken met onze speciaal bieren van Leeuw bier. De high tea en high wijn hebben wij vertaald in een boerenbier om u te laten genieten van deze speciale bieren en de gerechten die hier bij passen. De gerechten worden gemaakt van producten die gemaakt zijn in de omgeving van Etten-Leur.

Voor de echte Genieter van Speciaal bieren en Brabantse streekproducten hebben we een mooi arrangement samengesteld het Boerenbier. Tijdens een gezellige dag of avond met vrienden, familie of collega’s, in ons cafe Etten-Leur, kunt u een selectie van de speciaal bieren proeven met hierop afgestemde huisgemaakte streekproducten.

Boerenbier in Cafe Etten-Leur “De Menmoerhoeve”

U hebt de keuze uit 3, 4 of 5 Boerenbieren, waarbij bij iedere ronde een korte uitleg wordt gegeven over de specifieke kenmerken van het Bier en het Streekproduct. Uiteraard zit er een smaakopbouw in de geselecteerde Boerenbieren. Voor de dames hebben we een boerinnenbier met geselecteerde fruitbieren en bieren met een fruitige afdronk.

Kosten van deze proeverij, die wel van te voren gereserveerd dient te worden, bedragen:
Bij 3 Boerenbieren                    € 14,50
Bij 4 Boerenbieren                    € 19,50
Bij 5 Boerenbieren                    € 24,50

*Het minimaal aantal personen bedraagt 4

Boerenbier Reserveren

Dus bent u op zoek naar een uniek restaurant in Etten-Leur? Reserveer dan snel via

076-5961602