Samen rustig actief bezig zijn met bijvoorbeeld de muismep, gatenkaas en klompstapellen etc. Er wordt een parcours van spellen klaargezet, de spellen kunnen aangepast worden aan leeftijd en mobiliteit van het gezelschap. Daardoor zijn de boerenspellen voor ieder gezelschap geschikt. Collega’s vrienden en familie genieten van de boerenspellen waar ieders kwaliteiten getest worden. U kunt zelf naar eigen wens de boerenspellen combineren met bijvoorbeeld een hapje en een drankje of andere activiteiten. Wij helpen u graag bij het opstellen van een geschikt programma.

Een groot gedeelte van de spellen vindt binnen plaats en kan dus het hele jaar door gespeeld worden. De kosten bedragen € 7,50 per persoon voor een parcours van 8 spellen.

De groepsgrootte dient minimaal 15 personen te zijn, bij minder personen worden er 15 personen in rekening gebracht. U dient de boerenspellen van te voren te reserveren.

Prijzen en extra aankleding

Het is natuurlijk leuk om het winnende team een welverdiende prijs te kunnen geven, enkele ideeën zijn  boerenzakdoek, klompopener of troffee. Om de Boergondische dag samen een extra leuke tint te geven kunt u bij ons klompen, een boerenoveral en een boerenzakdoek huren € 7,50 p.p.