Als u op zoek bent naar een kindvriendelijke boerencamping, bent u bij Recreatieboerderij “De Menmoerhoeve” aan het juiste adres. Het kamperen bij de boer is de laatste jaren steeds meer in trek bij kampeerders van alle leeftijden. Dus wilt u er even lekker tussenuit op een boerencamping, dan bent u samen met uw kinderen van harte welkom op de Menmoerhoeve!

Boerencamping-kindvriendelijk

Vindt u het belangrijk dat uw boerencamping kindvriendelijk is?

Op onze camping, gelegen in het buitengebied van het Noord-Brabantse Etten-Leur, ligt aan de rand van het rustgevende natuurgebied “De Pannenhoef”. Onze camping heeft 25 rustig gelegen plaatsen met een prachtig vrij uitzicht op de landelijke omgeving vanaf iedere kampeerplek. Onze boerencamping is een kleinschalige camping waar gasten komen die op een rustige plek met hun caravan of tent willen staan.

Funactiviteiten voor de kids

Onze boerencamping voor kinderen is speciaal afgestemd op de behoeften van uw kinderen. Zo hebben wij voor hen onder andere een speeltuin, kinderboerderij, groentetuin en vlindertuin. Maar ook funactiviteiten als boerengolf, klompschilderen, een huifkartocht en diverse andere boerenspellen vindt u direct bij ons aan het adres van de camping! Dit maakt onze boerencamping kindvriendelijk!

Een onvergetelijke belevenis voor jong en oud

Geniet dus samen met uw kinderen van een heerlijk verblijf op onze boerencamping Kindvriendelijk, maar ook voor u als ouders valt er genoeg te beleven! Zo ligt onze camping centraal tussen de verschillende mooi wandel- en fietsroutes die het Brabantse- en Vlaamse platteland telt. Zo vindt u bijvoorbeeld een direct wandelpad vanaf de camping naar het aangelegen natuurgebied de Pannenhoef.Praktische informatie

Op het kampeerterrein bevinden zich watertappunten. Daarnaast hebben wij een ruim verwarmd sanitair gebouw bestaande uit:

  • 4 toiletten
  • 4 douches (€ 0,50 per keer)
  • 2 wascabines
  • 4 wastafels
  • vaatwasplaats
  • wasmachine (€ 3,- per keer)
  • 2 watertappunten koud water
  • 1 watertappunt warm water (€ 0,20 per emmer)

U kunt bij ons GRATIS gebruik maken van WiFi

Overzicht Prijzen 2017

Prijzen per overnachting
Per persoon (incl. milieukosten) € 5,50
Caravan € 2,-
Tent € 1,50
Camper € 2,50
Lege caravan € 5,-
Elektra € 3,-
Auto € 0,50
Hond € 1,-
Warme douche € 0,50
Bezoek p.p.p.d. € 1,50

Kindertarieven:

Kinderen 0-3 jaar €1,50
Kinderen 4-7 jaar €2,50
Kinderen 8-14 jaar €3,50

Direct Reserveren

Vindt u het belangrijk dat uw boerencamping kindvriendelijk is, neem dan eens contact met ons op. Wilt u direct een plekje reserveren op onze camping? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering te bespreken.


Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Uw bericht

Neem onderstaande code over:
captcha

Vul hier de code in: