Als u op zoek bent naar een Boerencamping Brabant, bent u bij Recreatieboerderij “De Menmoerhoeve” aan het juiste adres. Het kamperen bij de boer is de laatste jaren steeds meer in trek bij kampeerders van alle leeftijden. Daarbij is kamperen op een boerencamping relatief goedkoop en natuurlijk gewoon erg gezellig!

Boerencamping-brabant

Een onvergetelijke verblijf bij de boer!

Op onze camping, gelegen in het buitengebied van het Noord-Brabantse Etten-Leur, ligt aan de rand van het rustgevende natuurgebied “De Pannenhoef”. Onze camping heeft 25 rustig gelegen plaatsen met een prachtig vrij uitzicht op de landelijke omgeving vanaf iedere kampeerplek. Onze boerencamping is een kleinschalige camping waar gasten komen die op een rustige plek met hun caravan of tent willen staan. Maar ook voor gezinnen met jonge kinderen is er genoeg te doen op en rond onze camping. Zo is er bijvoorbeeld speciaal voor de kids een speeltuin, kinderboerderij, groentetuin en vlindertuin.

Voor de sportievelingen onder u ligt de camping erg gunstig tussen diverse mooie wandel- en fietsroutes die West-Brabant en Vlaanderen u te bieden hebben. Er is een direct wandelpad dat de camping verbind met natuurgebied de Pannenhoef. Daarnaast worden ook verschillende groepsactiviteiten georganiseerd.

Bourgondisch Boerencamping Brabant

Proef de sfeer van het echte platteland! Op ons terrein vindt u een gezellig staminee waar u heerlijk kunt genieten van streekspecialiteiten en diverse speciaal bieren.Praktische informatie

Op het kampeerterrein bevinden zich watertappunten. Daarnaast hebben wij een ruim verwarmd sanitair gebouw bestaande uit:

  • 4 toiletten
  • 4 douches (€ 0,50 per keer)
  • 2 wascabines
  • 4 wastafels
  • vaatwasplaats
  • wasmachine (€ 3,- per keer)
  • 2 watertappunten koud water
  • 1 watertappunt warm water (€ 0,20 per emmer)

U kunt bij ons GRATIS gebruik maken van WiFi

Overzicht Prijzen 2017

Prijzen per overnachting
Per persoon (incl. milieukosten) € 5,50
Caravan € 2,-
Tent € 1,50
Camper € 2,50
Lege caravan € 5,-
Elektra € 3,-
Auto € 0,50
Hond € 1,-
Warme douche € 0,50
Bezoek p.p.p.d. € 1,50

Kindertarieven:

Kinderen 0-3 jaar €1,50
Kinderen 4-7 jaar €2,50
Kinderen 8-14 jaar €3,50

Direct Reserveren

Wilt u meer informatie over onze camping, of wilt u direct reserveren op onze boerencamping Brabant? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering te bespreken.


Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Uw bericht

Neem onderstaande code over:
captcha

Vul hier de code in: