Wij kunnen uw dag tot een succes maken met onze verschillende activiteiten op en rondom de boerderij. Wij kunnen binnen- en buitenactiviteiten aanbieden, actief of passief, en voor jong en oud. Dus heeft u een familiefeest, teamuitje, zakelijke meeting, verjaardag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, of een andere reden voor een leuke activiteit? Klik op de onderstaande links en kom er achter welke activiteit het beste bij uw gezelschap past.


Boerenbier
boerenbier

De High Tea en High Wine kent u vast al. Hierop volgend hebben wij voor de echte Genieter van Speciaal bieren en Brabantse streekproducten een uniek arrangement samengesteld met de Boerenbier.


Boerenspellen
boerenspellen

Samen rustig actief bezig zijn met bijvoorbeeld de muismep, gatenkaas , klompstapellen etc. Er wordt een parcours van spellen klaargezet, de spellen kunnen aangepast worden aan leeftijd en mobiliteit van het gezelschap.


Zeskamp / Tienkamp
boeren-zeskamp

Wie is het behendigst, slimst of sterkst? Ontdek het tijdens de boerenzeskamp. Samen actief bezig zijn in een landelijke omgeving. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden onder begeleiding van onze begeleiders.


Rondleiding Menmoerhoeve
Rondleiding-boerderij

Wij bieden voor groepen een rondleiding met gids aan over de Menmoerhoeve. Er wordt uitleg gegeven over alle facetten van ons bedrijf. U krijgt uitleg over het natuurbeheer waar de Menmoerhoeve actief in is.


Boerengolf
boerenbier

Boerengolf is een variant op het bekende golfspel en al jaren een succes voor elk groepsuitje. Er is een golfbaan uitgezet op weilanden om de Menmoerhoeve in het mooie buitengebied van Etten-Leur.


Fietstrein
campinguitzicht

De fietstrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kan.


Klomp schilderen
klomp-schilderen-header

Gezellig samen met vrienden, collega’s of familie de Vincent van Gogh in u zelf ontdekken. Dit op een ontspannen manier, waarbij iedereen een mooie creatie kan maken


Boerenbowlen
Header-franse-koe

Wat houdt Boerenbowlen in? Boerenenbowlen is een variatie op het bowlen en kegelen. Deze activiteit is erg leuk om als famille, vrienden of collega’s met elkaar de strijd aan te gaan.


Huifkartocht
huifkar

Ontdek de pannenhoef tijdens de huifkartocht. Geniet van de schoonheid van de natuur tijdens deze ontspannen tocht. U kan de huifkar gebruiken om van de Menmoerhoeve naar een andere boerderij te gaan voor ‘n excursie.


Kraak de Code
Kraak de Code 02

Ontdek het geheim van de Menmoerhoeve. Samen met uw vrienden, familie of collega’s gaat u op ontdekkingstocht op de Menmoerhoeve. Hierbij zoekt u naar QR-codes die u scant om zo tot de oplossing te komen van het geheim.